Slapenloze nachten, Opposites

By 16 July, 2012 Uncategorized No Comments

The Opposites brengt deze zomer hun nieuwe single ‘Slapeloze Nachten’ uit met een spectaculaire videoclip in 3D. TREE-ON produceerde i.s.m. Artcore, Top Notch en Nintendo de allereerste 3D-videoclip waar geen speciale bril voor nodig is.

‘Slapeloze Nachten’ is vanaf 19 juli een week lang exclusief in 3D te zien via Nintendo Video, het videokanaal van de Nintendo 3DS. Daarna verschijnt de clip ook online en komt hij beschikbaar voor TV. De single is een onderdeel van de EP die in een reeks leidt tot het nieuwe album van The Opposites. De eerste EP is vanaf 20 juli via iTunes verkrijgbaar.

Vernieuwende visuele dimensie
De voorbereidingen zijn in volle gang. The Opposites: “We hebben ruim één jaar geen nieuw materiaal uitgebracht en willen voor onze fans echt iets vernieuwends doen. Dat leidt nu tot een track met een geheel nieuwe sound voor The Opposites. Het nummer gaat over hoge ambities die soms letterlijk voor slapeloze nachten zorgen. Dat hebben we zelf vaak genoeg ervaren. Met het nieuwe nummer laten we een andere kant van onszelf horen. Dat willen we ook laten zien met de clip. We vinden het te gek dat we met ons platenlabel Top Notch en Nintendo een clip in 3D kunnen maken, speciaal voor de Nintendo 3DS,” aldus Willem van The Opposites. De clip wordt geregisseerd door Steven Elbers van Artcore. TREE-ON is verantwoordelijk voor het 3D effect.